چگونه یک وب سایت راه اندازی کنیم؟
برای دانستن چگونگی ایجاد یک وب سایت تا پایان این مقاله با من همراه باشید.
آیا به دنبال ساخت یک وب سایت هستید؟
فکر می کنید راه اندازی یک وب سایت یک فکر ترسناک است؟
می تواند ترسناک و سخت باشد البته زمانی که اهل فن نباشید. اما شما کاربران سایت اموزشی دیده گاه نگران نباشید، زیرا تنها نیستید و ما همراه شما هستیم.
وردپرس برای ساخت وبسایت به بیش از چهارصد هزار نفر کمک کرده است.
به همین دلیل تصمیم گرفتیم جامع ترین راهنمای گام به گام را در مورد نحوه ایجاد یک وب سایت بدون کدنویسی را برای شما عزیزان تولید کنیم.
این راهنما برای کاربران در تمام سنین و سطوح مهارت مفید است. با این حال، اگر به کمک نیاز دارید، می توانید با تیم متخصص ما تماس بگیرید تا شما را درباره نحوه راه اندازی وب سایت به صورت رایگان کمک کنند.
اگر میخواهید خودتان این کار را انجام دهید، راهنمای گام به گام ما در مورد چگونگی ایجاد یک وب سایت را مطالعه کنید و ما را در صفحه های اجتماعی دنبال کنید. همچنین در سایت دیده گاه ثبت نام کنید و با ما در ارتباط باشید.
نخست مراحل این راهنما را از ابتدا تا انتها با هم به صورت کلی مرور می کنیم:
- نحوه یافتن و ثبت نام دامنه به صورت رایگان
- انتخاب بهترین میزبانی وب
- نحوه نصب وردپرس
- نصب قالب برای تغییر طراحی سایت
- ساخت صفحات در وردپرس
- سفارشی سازی وردپرس با افزونه ها و ابزارهای کمکی
- منابعی برای یادگیری وردپرس و دریافت پشتیبانی
- بعد از پیشرفت نیز، ساخت وب سایت هایی با ویژگی های بیشتر (فروشگاه های تجارت الکترونیک، سایت های عضویت، فروش دوره های آنلاین و موارد دیگر).
قبل از شروع ساختن یک وب سایت، اجازه دهید به برخی از متداول ترین سوالاتی که پرسیده می شود، پاسخ دهم:
برای ساخت یک وب سایت به چه چیزهایی نیاز دارم؟
برای راه اندازی سایت وردپرسی، به سه چیز نیاز دارید:
- دامین – یک نام برای وب سایت شما مانندcom یا didegah.com
- هاست – فضا و مکانی است که فایل های وب سایت شما در آنجا ذخیره می شود.
- 45 دقیقه از توجه کامل شما.
هزینه یک وب سایت وردپرس چقدر است؟
پاسخ به این سوال واقعا بستگی به نوع وب سایتی دارد که می خواهید راه اندازی کنید. ما یک راهنمای کامل نوشته ایم که توضیح می دهد واقعاً چقدر هزینه برای ساخت یک وب سایت نیاز است.
یک وب سایت تجاری معمولی می تواند تا یک میلیون تومان در سال هزینه داشته باشد ولی خیلی بیشتر از اینها می تواند در سال برای شما درآمد داشته باشد.
ما به همه کاربران خود توصیه می کنیم که از یک وبسایت کوچک شروع کنند و سپس با رشد کسب و کارشان، ویژگی های بیشتری را به وب سایت خود اضافه کنند. به این ترتیب در هزینه ها صرفه جویی می کنید و ضررهای احتمالی را به حداقل می رسانید و در عین حال از هزینه های بیش از حد جلوگیری می کنید.
توصیه بیشتر ما مطالعه نوشته چگونگی ایجاد یک وب سایت.
در این راهنما، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه یک وب سایت با کمترین هزینه بسازید.
همچنین به شما نشان خواهیم داد که چگونه در آینده با افزودن ویژگی های بیشتر به آن، سایتتان را قدرمند کنید.
بهترین پلت فرم وب سایت کدام است؟
سایت سازهای زیادی وجود دارند که به شما در راه اندازی یک وب سایت کمک می کنند. توصیه و پیشنهاد من این است که از مدیریت محتوای وردپرس به عنوان پلت فرم وب سایت خود استفاده کنید.
وردپرس محبوب ترین پلت فرم وب سایت در جهان است. تقریباً 41٪ از تمام وب سایت های موجود در اینترنت قدرت خود را از وردپرس گرفته اند.
وردپرس، رایگان و متن باز است و هزاران طرح و برنامه افزودنی وب سایت از پیش ساخته شده دارد. این سیستم بسیار انعطاف پذیر است و تقریباً با هر ابزار و خدماتی که سازنده های دیگر در اختیار صاحبان وب سایت قرار می دهند، کار می کند.
ما نیز برای ساخت تمام وب سایت های خود از جمله این وب سایت آموزشی دیده گاه از وردپرس استفاده می کنیم.
چگونه برای ایجاد یک وب سایت از این آموزش و راهنما حداکثر استفاده را ببریم؟
نوشته پیش رو آموزش گام به گام در مورد نحوه ساخت یک وب سایت است. و به صورت دسته بندی شده و در مراحل مختلف، همه چیز را از ابتدا تا انتها برای شما عزیزان آماده کرده ام. فقط کافیست فرآیندها را دنبال کنید، و در پایان یک وب سایت حرفه ای داشته باشید. و مقاله چگونگی ایجاد یک وب سایت را به صورت کامل مطالعه بفرمایید.
همچنین شما را در مسیر درست راهنمایی می کنیم تا وب سایت خود را بر اساس نیازهایتان به سطحی بالاترببرید.
از ایجاد وب سایت خود لذت ببرید.
به یاد داشته باشید، اگر به کمک نیاز دارید، می توانید با ما تماس بگیرید تار در راه اندازی وب سایت، شما را به صورت رایگان راهنمایی می کنیم.
بیایید شروع کنیم.
آموزش ساخت وب سایت
گام نخست: راه اندازی
یکی از رایج ترین اشتباهاتی که مبتدیان مرتکب می شوند، انتخاب پلت فرم اشتباه برای طراحی وبسایت است. خوشبختانه، شما اینجا هستید، بنابراین مرتکب این اشتباه نخواهید شد.
برای اکثر کاربران، وردپرس یک راه حل عالی است. این سیستم دارای هزاران طرح و افزونه است که به شما امکان می دهد هر نوع وب سایتی که فکرش را بکنید ایجاد کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع، لطفاً راهنمای ما در مورد اینکه چرا باید از وردپرس استفاده کنید را ببینید.
وردپرس برای همه کاربران رایگان و در دسترس است و می توانید بدون هیچ محدودیتی دانلود و از آن استفاده کند وهر نوع وبسایتی را بسازید.
اگر وردپرس رایگان است، پس هزینه آن از کجا تامین می شود؟
وردپرس رایگان است زیرا باید نام دامنه و سرویس میزبانی وب خود را انتخاب کنید که اینها هزینه دارد. برای اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع، این مقاله را ببینید چرا وردپرس رایگان است؟
دامین، آدرس وب سایت شما در اینترنت است. همان چیزی است که کاربران شما در مرورگرهای خود تایپ می کنند تا به سایت شما برسند. به عنوان مثال،didegah.com یا google.com
برای اینکه بدانید چگونه بهترین دامنه را برای سایت خود پیدا کنید، یک مقاله کامل آماده کرده ایم، بعد از مطالعه آن شما ایده های خوبی برای یافتن بهترین نامه دامنه خواهید داشت.
در مرحله بعد، به یک هاست برای وب سایت نیاز خواهید داشت. همه وب سایت های موجود در اینترنت به یک میزبان وب برای ذخیره فایل های سایت خود نیاز دارند. این مکان خانه وب سایت شما در اینترنت خواهد بود. جایی که وب سایت شما در آن زندگی می کند.
برای نام دامنه و هاست باید به صورت سالانه هزینه پرداخت کنید که این بستگی به جایی دارد که از آن هاست را تهیه می کنید.
خواهشمندم فهرست دامنه های فروشی ما رو ببینید.
شاید برای بیشترافرادی که تازه شروع به کار کرده اند این دو هزینه بالایی به حساب بیاید و زیاد باشد.
ما به شما قول می دهیم که اگر با خواندن این آموزش نتوانستید وب سایت خود را راه اندازی کنید، تیم متخصص ما بدون هیچ هزینه ای در فرآیند طراحی سایت از ابتدا شما را راهنمایی خواهد کرد. ما شما را در همه مراحل پشتیبانی می کنیم و حتی در آینده برای تولید محتوا نیز کنار شما هستیم. برای راهنمایی رایگان راه اندازی وب سایت با ما تماس بگیرید.
توجه: در سایت آموزشی دیده گاه، ما به شفافیت و راست گفتاری اعتقاد داریم. اگر از ما مشورت بخواهید ما هیچ هزینه ایی از شما نمی گیریم و برای هاست و دامنه نیز به شما پیشنهاد می دهیم و این خدمت نیز رایگان است ما حتی آموزش های تخصصی و کامل و گام به گام برای طراحی سایت را نیز به صورت رایگان در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
شاید این پرسش برای شما پیش بیاید که، با این شرایط درآمد ما از کجاست؟
نگران نباشید ما برای کسانی که نمی خواهند خودشان طراحی کنند و به سمت ما می آیند سایتی زیبا و حرفه ایی و متناسب با نیازها و خواسته هایشان طراحی می کنیم، همچنین ما سایت های طراحی شده را سئو می کنیم و در رنکینگ گوگل و الکسا بالا می آوریم.
خدمت دیگری که ما ارایه می دهیم تولید محتوای خوب و سئو شده برای سایت های شماست.
همانطور که ما چگونگی ایجاد یک وب سایت را به شما آموزش می دهیم، برای کسانی که نمی خواهند خودشان سایت طراحی کنند، دست به کار می شویم و با تیم کارشناسی سایت آموزشی دیده گاه به کمک آنها می رویم.
همچنین ما افزونه ها و پوسته های وردپرس اورجینال را با قیمتی بسیار مناسب و با پشتیبانی کامل به فروش می رسانیم. بازدید از فروشگاه ما
ما فقط محصولاتی را توصیه می کنیم که شخصاً از آنها استفاده می کنیم و معتقدیم ارزش بیشتری برای خوانندگان ما خواهد داشت.
پس هم اکنون بیایید با هم پیش برویم و نام دامنه و میزبانی را خریداری کنیم. تماس با ما
ما برای شما عزیزان پلن های طراحی سایت متنوعی را آماده کرده ایم که می توانید به راحتی از آنها استفاده کنید و همچنین برای هرچه زیباتر شدن سایت شما، آیکن ها و تصاویر زیبایی را در فروشگاه سایت آموزشی دیده گاه با نام تجاری اپال کالا قرار داده ایم.
از وب سایت و فروشگاه اپال کالا دیدن فرمایید.
گام دو: نصب وردپرس
توجه داشته باشید که برخی فروشندگان هاست، وردپرس را برای شما به صورت خودکار نصب می کنند. آنها وردپرس را با یک کلیک راهاندازی کرده اند تا کاربران غیرمتخصص بتوانند طراحی وبسایت آسانتری داشته باشند.
اگر هاستی که شما خریداری کردید برای شما وردپرس را نصب نکرد، جای نگرانی نیست، تیم کارشناسان ما در خدمت شما خواهند بود.
و سپس می توانید با مراجعه مستقیم به yoursite.com/wp-admin/ مستقیماً از مرورگر خود وارد داشبورد وردپرس شوید.
اگر از سرویس میزبانی وب سایت وردپرس دیگری استفاده می کنید، می توانید راهنمای جامع ما در مورد نحوه نصب وردپرس را برای دستورالعمل های گام به گام برای آن ارائه دهندگان مشاهده کنید.
پس از راه اندازی وردپرس، شما آماده هستید که طراحی وب سایت خود را با انتخاب یک قالب جدید و ایجاد صفحات جدید سفارشی کنید.
آسان نبود؟
حالا بیایید به مرحله بعدی برویم و طرحی را برای وب سایت خود انتخاب کنیم.
گام سوم: تم یا پوسته خود را انتخاب کنید
ظاهر بصری یا رابط کاربری سایت وردپرس شما توسط یک پوسته وردپرس مدیریت می شود.
پوسته های وردپرس قالب هایی هستند که به صورت حرفه ای طراحی شده اند که با نصب آن ها می توانید ظاهر وب سایت خود را تغییر دهید.
بهطور پیشفرض، هر سایت وردپرس دارای یک پوسته اصلی و پیش فرض است. البته که این پوسته بسیار ساده و با امکانات کم می باشد.
این نکته برای بیشتر کاربران چندان جذاب نیست.
ولی جای نگرانی نیست، هزاران قالب وردپرس رایگان و پولی وجود دارد که می توانید در سایت خود نصب کنید.
می توانید پوسته خود را از داشبورد مدیریت وردپرس تغییر دهید. از منوی نمایش و سپس آیتم پوسته دیدن کنید و سپس روی دکمه «افزودن» کلیک کنید.
در صفحه بعدی، میتوانید از میان تعداد زیادی پوسته رایگان وردپرس که در فهرست اصلی تمهای WordPress.org موجود است، پوسته رایگان موردنظر خود را انتخاب کنید. می توانید آنها را بر اساس فیلترهای محبوب، جدیدترین، برجسته و همچنین سایر فیلترهای ویژگی (مانند صنعت، چیدمان و غیره) مرتب کنید.
برای انتخاب پوسته به کمک نیاز دارید؟ صفحه پوسته های رایگان وردپرس و بهترین پوسته های حرفه ایی برای وردپرس را بررسی کنید.
همچنین می توانید نگاهی به راهنمای ما در مورد چگونگی انتخاب پوسته وردپرس مناسب برای وب سایت خود بیاندازید.
برای نوشتن این راهنما، ما از Bento استفاده خواهیم کرد. که یک پوسته وردپرس رایگان چند منظوره با گزینه های طراحی انعطاف پذیر برای انواع وب سایت ها است.
اگر نام پوسته رایگانی را که میخواهید نصب کنید میدانید، میتوانید با وارد کردن نام آن در قسمت جستجو آن را پیدا کنید.
وردپرس پوسته را در نتایج جستجو به شما نشان می دهد. شما باید ماوس خود را روی پوسته ببرید و سپس روی دکمه نصب را کلیک کنید و در نهایت پوسته نصب شده را فعال کنید.
هنگامی که پوسته خود را نصب کردید، می توانید با کلیک بر روی گزینه سفارشی سازی در زیر منوی نمایش، آن را سفارشی و شخصی سازی کنید.
با این کار سفارشی کننده پوسته راهاندازی میشود که در آن میتوانید تنظیمات پوسته خود را با پیشنمایش زنده تغییر دهید.
البته که نیازی نیست همه تنظیمات پوسته را فوراً نهایی کنید. هنگامی که محتوایی در وب سایت خود دارید، می توانید آن را خیلی بهتر سفارشی کنید.
حال بیایید ببینیم چگونه محتوا را به سایت وردپرس خود اضافه کنیم.
همانطور که متوجه شدید در چگونگی ایجاد یک وب سایت؛ انتخاب یک پوسته زیبا نیز بسیار مهم است.
گام چهار: افزودن محتوا به سایت
در دانستن چگونگی ایجاد یک وب سایت؛ یکی از مهمترین دانش ها تولید محتوای خوب می باشد.
وردپرس دارای دو نوع محتوای پیش فرض به نام نوشته و برگه است. نوشته ها بخشی از عملکرد وبلاگ نویسی هستند و به ترتیب زمانی معکوس ظاهر می شوند (موارد جدیدتر ابتدا نمایش داده می شوند).
از سوی دیگر، برگه ها به معنای محتوای ثابت می باشند: مانند برگه درباره ما، تماس با ما، سیاست حفظ حریم خصوصی، برگه های فرود سفارشی و غیره هستند.
به طور پیش فرض، وردپرس نوشته های وبلاگ شما را در صفحه اول وب سایت شما نشان می دهد. می توانید آن را تغییر دهید و کاری کنید که وردپرس هر صفحه ثابت دیگری را به عنوان صفحه اصلی وب سایت شما نشان دهد (ما در این راهنما به شما نشان خواهیم داد که چگونه این کار را انجام دهید).
می توانید یک صفحه جداگانه برای وبلاگ یا بخش اخبار خود ایجاد کنید تا پست های اخیر خود را نشان دهید. از طرف دیگر، می توانید یک وب سایت بدون هیچ بخش وبلاگ ایجاد کنید.
با دانستن این موضوع، بهتر است تعدادی محتوا به وب سایت خودتان اضافه کنید.
با افزودن چند صفحه به سایت وردپرس خود شروع کنید. اگر در حال حاضر محتوای کافی برای این صفحات ندارید نگران نباشید. همیشه می توانید آنها را ویرایش و به روز کنید.
به منوی برگه ها» افزودن جدید در قسمت مدیریت وردپرس بروید. با این کار به صفحه ویرایشگر صفحه می روید که بسته به پوسته شما شبیه به این خواهد بود:
البته به نظر من بهتر است شما افزونه ویرایشگر کلاسیک را نصب کنید تا از شر این ویرایشگر خلاص شوید.
این ویرایشگر خود وردپرس می باشد که خیلی از آن استقبال نشده است که البته کارایی بالایی هم ندارد و پیشنهاد می کنم که شما هم از ویرایشگر کلاسیک استفاده کنید.
در نخست باید یک عنوان برای صفحه خود درنظر بگیرید، بیایید صفحه اول را “خانه” بنامیم.
پس از آن می توانید محتوا را در ویرایشگر متن زیر اضافه کنید. شما می توانید متن، لینک، تصاویر، فیلم، صدا و غیره را اضافه کنید.
پس از افزودن محتوا به صفحه خود، می توانید بر روی دکمه انتشار کلیک کنید تا آن را در وب سایت خود تماشا کنید.
همچنین میتوانید با اضافه کردن صفحات بیشتر برای بخشهای مختلف وبسایت خود، این فرآیند را تکرار کنید. به عنوان مثال، یک صفحه درباره ما، تماس با ما، و یک صفحه وبلاگ برای نمایش پست های وبلاگ.
حالا بیایید چند نوشته وبلاگ نیز اضافه کنیم.
به منوی نوشته ها » افزودن نوشته در قسمت مدیریت وردپرس خود را کلیک کنید، به صفحه ایی شبیه به صفحه افزودن برگه وارد خواهید شد. که اگر در قسمت قبل ویرایشگر کلاسیک را نصب کرده باشید اینجتا هم می توانید از همان افزونه استفاده کنید.
اگر ویرایشگر کلاسیک را نصب کنید که پیشنهاد من این است که نصب کنید با محیطی به شکل عکس زیر روبرو می شوید که خیلی از قبلی جذابتر و کاراتر است.
می توانید عنوان پست یا نوشته اضافه کنید و سپس محتوا را در ویرایشگر نوشته وارد کنید. همچنین متوجه برخی گزینه های تکمیلی در نوار کناری مانند فرمت های پست، دسته ها و برچسب ها خواهید شد.
می توانید روی دکمه ذخیره کلیک کنید تا پست خود را به عنوان پیش نویس ذخیره کنید یا روی دکمه انتشار کلیک کنید تا در سایت شما قابل مشاهده باشد.
برای دستورالعملهای دقیقتر در مورد نحوه استفاده از همه این گزینهها در صفحههای ویرایش پست و صفحه، لطفاً راهنمای ما در مورد چگونگی افزودن نوشته جدید در وردپرس را ببینید.
گام پنجم: سفارشی کردن و بهینه سازی وب سایت
بهینه سازی وب سایت یکی از مهمترین کارهای چگونگی ایجاد یک وب سایت است که تیم کارشناس ما برای تولید محتوا نیز شما را یاری می کنند.
اکنون که مقداری محتوا برای وب سایت خود ایجاد کرده اید، می توانید آن را سفارشی کنید و همه آن را به شکلی قابل نمایش و ارائه برای کاربران خود قرار دهید.
بیایید با تنظیم یک صفحه اول ثابت (که به عنوان صفحه اصلی نیز شناخته می شود) شروع کنیم.
راه اندازی صفحه اول استاتیک
نیاز است به بخش تنظیمات گزینه خواندن در داشبورد مدیریت وردپرس خود بروید. آنجا گزینه “یک برگه یکتا” را انتخاب کنید و از لیست کشویی می توانید تمام برگه هایی که تا الان طراحی کرده اید را ببیند و یکی را برای صفحه اول انتخاب کنید.
گزینه بعدی برگه نوشته هاست که آن را هم روی صفحه ایی که می خواهید نوشته های شما در ان نمایش داده شود را انتخاب کنید.
فراموش نکنید که روی دکمه “ذخیره تغییرات” در پایین صفحه کلیک کنید تا تغییرات خود را ذخیره کنید.
وردپرس اکنون از صفحه ای با عنوان “خانه” به عنوان صفحه اول سایت شما و صفحه “وبلاگ” برای نمایش پست های وبلاگ شما استفاده می کند.
تغییر عنوان و زیرعنوان سایت
در زمان نصب وردپرس می توانید عنوان سایت خود را وارد کنید. البته که وردپرس به طور خودکار یک زیرعنوان به سایت شما اضافه می کند که عبارت «یک سایت دیگر با وردپرس طراحی شد» را نشان می دهد.
البته که هر زمانی که بخواهید می توانید با مراجعه به منوی تنظیمات » عمومی، عنوان و زیر عنوان سایت خود را تغییر دهید.
عنوان سایت شما، نام وب سایت شما مانند سایت آموزشی دیده گاه خواهد بود. زیر عنوان معمولاً یک نوشته است که وب سایت شما را توصیف می کند.
همچنین در صورت تمایل میتوانید فیلد زیر عنوان را خالی بگذارید زیرا افزونههای سئوی وردپرس مانند AIOSEO، Yoast SEO و سایرین برای بهینهسازی موتور جستجو بهتر آن را مدیریت میکنند (در ادامه در این مورد بیشتر توضیح خواهیم داد).
فراموش نکنید که برای ذخیره تنظیمات خود بر روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.
تنظیم قسمت دیدگاه ها
وردپرس دارای یک سیستم کامنت یا دیدگاه داخلی است که به کاربران شما امکان می دهد نظرات خود را روی پست های شما بگذارند. این امکان برای تعامل کاربران وردپرس عالی است، اما توسط اسپمرها نیز هدف قرار میگیرد. باید مراقب باشید.
دیدگاه ها در چگونگی ایجاد یک وب سایت بسیار مهم می باشند زیرا در باور گوگل هر دیدگاه یک ویرایش به حساب می آید.
برای مقابله با این موضوع، باید مدیریت نظرات را در وب سایت خود فعال کنید.
به منوی تنظیمات » گزینه گفت وگو بروید و به بخش « پیش از اینکه دیدگاهی نمایان شود » بروید. کادر کنار گزینه « دیدگاهها باید به صورت دستی تأیید شوند. » را علامت بزنید.
فراموش نکنید که برای ذخیره تنظیمات خود بر روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.
ساخت فهرست
منوها و فهرست سایت به کاربران شما این امکان را می دهد که صفحات یا بخش های مختلف وب سایت شما را مرور کنند. وردپرس دارای یک سیستم فهرست سازی قدرتمند است و پوسته وردپرس شما نیز از این سیستم برای نمایش منوها استفاده می کند.
حال بیایید یک فهرست به وب سایت خود اضافه کنیم.
ابتدا باید به منوی نمایش » فهرست ها بروید. یک نام برای فهرست خود وارد کنید و روی دکمه ایجاد منو کلیک کنید.
اکنون وردپرس فهرست شما را ایجاد کرده است. اما در حال حاضر خالی است.
در مرحله بعد، باید صفحاتی را که می خواهید در منوی خود نمایش دهید انتخاب کنید و سپس بر روی دکمه افزودن به منو کلیک کنید.
متوجه خواهید شد که صفحات انتخابی شما فضای خالی منوی پیمایش شما را پر می کند. میتوانید این آیتمهای منو را به بالا و پایین حرکت دهید تا موقعیت آنها را در فهرست مرتب کنید.
اکنون باید مکان نمایش را انتخاب کنید. این مکان ها با توجه به پوسته وردپرس شما تعریف می شوند و در هر پوسته ایی گزینه ها متفاوت است. معمولا اکثر قالب های وردپرس دارای یک فهرست اصلی هستند که در هدر وب سایت شما در بالای صفحه ظاهر می شود.
در نهایت روی دکمه ذخیره فهرست کلیک کنید تا فهرست ناوبری شما ذخیره شود.
اکنون می توانید از وب سایت خود دیدن کنید تا فهرست را در عمل نیز مشاهده کنید.
برای دستورالعمل های دقیق تر، راهنمای مبتدیان ما را در مورد نحوه افزودن فهرست ناوبری در وردپرس ببینید.
گام شش: نصب افزونه ها
افزونه های وردپرس مانند برنامه هایی برای سایت وردپرس شما هستند. آنها به شما امکان می دهند ویژگی ها و سفارشی سازی ها را به سایت وردپرس خود اضافه کنید. مانند فرم تماس، گالری عکس و غیره …
کسانی که می خواهند چگونگی ایجاد یک وب سایت را به صورت کامل بدانند می بایست با بیشتر افزونه های موجود یا دست کم با افزونه های ضروری برای وب سایت خود آشنا باشند.
با کلیک بر روی منوی افزونه ها می توانید افزونه ها را از مخزن وردپرس نصب کنید.
در حال حاضر بیش از شصت هزار افزونه رایگان برای وردپرس موجود است. افزونه های پولی نیز وجود دارد که توسط وب سایت ها و توسعه دهندگان دیگر فروخته می شود.
با این تعداد افزونه، چگونه متوجه می شوید که کدام پلاگین را نصب کنید؟ ما شما را در آنجا نیز تحت پوشش قرار دادیم، راهنمای ما در مورد نحوه انتخاب بهترین افزونه وردپرس را ببینید.
ویژگی ها
WPForms Lite – به شما امکان می دهد یک فرم تماس به سایت وردپرس خود اضافه کنید.
Envira Gallery Lite – گالری های تصاویر زیبا را به سایت وردپرس خود اضافه کنید
MonsterInsights – وب سایت خود را با Google Analytics متصل کنید و ببینید بازدیدکنندگان چگونه وب سایت شما را پیدا می کنند و از آن استفاده می کنند، بنابراین می توانید دوباره آنها را ادامه دهید.
SeedProd – صفحهساز را بکشید و رها کنید تا طرحها و طرحبندیهای کاملاً سفارشی را بدون دانش فنی ایجاد کنید.
بهینه سازی وب سایت
All in One SEO – سئوی وردپرس خود را بهبود بخشید و ترافیک بیشتری از گوگل دریافت کنید
WP Super Cache – افزونه کش وردپرس رایگان که به بهبود سرعت وب سایت شما کمک می کند
PushEngage – با اجازه دادن به شما در ارتباط با بازدیدکنندگان پس از خروج از وب سایت شما، به افزایش ترافیک وب سایت کمک می کند.
امنیت
Updraft Plus – پشتیبان گیری برنامه ریزی شده خودکار از وب سایت خود ایجاد کنید
Sucuri – ممیزی امنیت وب سایت و اسکنر بدافزار
موارد اضافی
WooCommerce – راه اندازی فروشگاه آنلاین و فروش محصولات فیزیکی را آسان می کند.
MemberPress – ایجاد و فروش دوره های آنلاین و عضویت دیجیتال را آسان می کند.
Smash Balloon – افزودن ویجت های رسانه های اجتماعی را برای اینستاگرام، فیس بوک، توییتر و یوتیوب آسان می کند.
OptinMonster – به شما کمک می کند مشترکان ایمیل بیشتری داشته باشید و نرخ تبدیل وب سایت را بهینه کنید.
HubSpot – چت زنده رایگان، بازاریابی ایمیلی و CRM را به وب سایت وردپرس خود اضافه کنید. یکپارچه با OptinMonster کار می کند.
Uncanny Automator – به شما کمک می کند گردش کار خودکار را تنظیم کنید تا گردش کار کسب و کار کوچک خود را ساده کنید و در زمان خود صرفه جویی کنید.
WP Mail SMTP – مشکلات تحویل ایمیل وردپرس را با تنظیمات PHP Mail در ارائه دهندگان میزبانی مدیریت شده وردپرس برطرف می کند.
برای نصب افزونه ها به کمک نیاز دارید؟ راهنمای گام به گام ما در مورد چگونگی نصب افزونه وردپرس را ببینید.
برای دانش بیشتر درباره افزونه ها، مقاله فهرست افزونه های وردپرس مورد نیاز برای وبسایتهای تجاری را مطالعه بفرماییید.
گام هفت: تسلط بر وردپرس
در ادامه چگونگی ایجاد یک وب سایت می بایست بر وردپرس تسلط داشته باشبد برای اینکار در ادامه این مقاله نیز با من همراه باشید.
استفاده از وردپرس آسان است، با اینحال یک سیستم مدیریت محتوای بسیار قدرتمند است. گاهی اوقات، ممکن است خود را پیدا کنید که به دنبال کمک سریع وردپرس هستید.
خبر خوب این است که راهنماهای رایگان وردپرس زیادی در دسترس است.
سایت آموزشی دیده گاه جزو بزرگترین سایت های منبع وردپرس در اینترنت است. منابع زیر را در سایت ما خواهید یافت (همه آنها کاملا رایگان هستند).
تعدادی از راهنماها و آموزش های ما که بهتر است آنها را مطالعه کنید. این مطالعه در آینده در زمان و هزینه شما صرفه جویی خواهد کرد.
- 25 رایج ترین خطاهای وردپرس و نحوه رفع آنها
- راهنمای مبتدیان برای عیب یابی خطاهای وردپرس
- نحوه رفع مشکلات رایج تصاویر در وردپرس
- راهنمای امنیت نهایی وردپرس (گام به گام)
- راهنمای نهایی سئو وردپرس برای مبتدیان (گام به گام)
بسیاری از کاربران ما از جستجوی گوگل برای یافتن پاسخ در سایت آموزشی دیده گاه استفاده می کنند. به سادگی کلمات کلیدی مورد نظر خود را تایپ کنید و در پایان didegah.com را اضافه کنید.
اگر پاسخ خود را پیدا نکردید، سؤال خود را مستقیماً با استفاده از فرم تماس ما ارسال کنید، و ما تمام تلاش خود را برای پاسخگویی خواهیم کرد.
ادامه گام هفت
تاکنون به شما نشان دادهایم که چگونه یک وبسایت بسازید، یک پوسته جدید اضافه کنید، صفحات وب جدید اضافه کنید و افزونههای ضروری را نصب کنید.
می خواهید فراتر بروید؟ دلتان می خواهد یک سایت بزرگ و قدرتمند داشته باشید؟
با استفاده از وردپرس میتوانید وبسایتهای قدرتمندی ایجاد کنید که قادر به انجام کارهای بسیار بیشتری هستند. مانند:
- ساخت و راه اندازی یک فروشگاه تجارت الکترونیک
- ساخت پادکست
- ایجاد یک وب سایت عضویت
- یک فهرست وب ایجاد کنید
- یک وب سایت کوپنبه توسعه برسانید
- راه اندازی یک وب سایت بررسی
- وب سایت های چند زبانه ایجاد کنید
- وب سایت Job Board تولید کنید
- یک وب سایت پرسش و پاسخ بسازید
- ساخت و راه اندازی یک وب سایت پایگاه دانش ویکی
پرسش های متداول (FAQ)
با کمک به تعداد زیادی از کاربران در راه اندازی یک وب سایت، ما به سوالات زیادی پاسخ داده ایم. در زیر پاسخ به سوالات متداول در مورد ایجاد یک وب سایت آورده شده است.
پرسش هایی که در زیر می بینید البته به همراه پاسخ، مربوط به کاربران و دانشپذیران سایت آموزشی دیده گاه درباره چگونگی ایجاد یک وب سایت می باشد.
آیا وردپرس تنها راه ساخت یک وب سایت است؟
نه، بسیاری از سازندگان وب سایت دیگر مانند Web.com، Wix، GoDaddy و غیره وجود دارند. اما ما معتقدیم که وردپرس بهترین و ساده ترین پلت فرم برای ساخت یک وب سایت است.
سایر کارشناسان صنعت نیز با ما موافق هستند، به همین دلیل است که بیش از 41٪ از تمام وب سایت های موجود در اینترنت از وردپرس استفاده می کنند.
چگونه از وب سایت خود کسب درآمد کنم؟
پس از کمک به کاربران برای ایجاد یک وب سایت، این سؤال رایج ترین سؤال است. راه های زیادی برای کسب درآمد آنلاین از وب سایت شما وجود دارد.
ما لیستی از 30 راه برای کسب درآمد آنلاین با استفاده از وردپرس داریم. اینها طرح های سریع ثروتمند شدن نیستند. اگر به دنبال راهی برای پولدار شدن سریع از طریق کسب درآمد آنلاین هستید، پس متأسفیم که خبر بد را منتشر می کنیم، چنین راهی وجود ندارد.
چگونه می توانم یک وب سایت راه اندازی کنم که در آن بتوانم محصولات خود را بفروشم؟
شما به راحتی می توانید یک فروشگاه آنلاین به وب سایت وردپرس خود اضافه کنید. ما لیستی از بهترین افزونه های تجارت الکترونیک برای وردپرس ایجاد کرده ایم. همچنین می توانید راهنمای گام به گام ما را در مورد نحوه راه اندازی فروشگاه آنلاین دنبال کنید.
در حالی که بسیاری از پلتفرم های تجارت الکترونیک مانند Shopify، BigCommerce و غیره وجود دارد، توصیه می کنیم از افزونه WooCommerce برای وردپرس استفاده کنید.
ووکامرس ویژگی های کاربر پسند بیشتری را با قیمتی حتی مقرون به صرفه به شما می دهد. به همین دلیل است که WooCommerce محبوب ترین پلتفرم تجارت الکترونیک در بازار است.
آیا برای ایجاد و سفارشی کردن وب سایت خود نیاز به دانستن HTML / CSS دارم؟
خیر، لازم نیست بدانید که چگونه از HTML / CSS برای ساختن یک وب سایت با وردپرس استفاده کنید. می توانید از یکی از افزونه های صفحه ساز وردپرس با کشیدن و رها کردن استفاده کنید تا به راحتی طراحی وب خود را سفارشی کنید.
یک وب سایت رایگان می توانم راه اندازی کنم؟
برخی از سازندگان وب سایت ممکن است گزینه های رایگان ارائه دهند، اما ما قویاً توصیه می کنیم از این راه حل های ساخت وب سایت خودداری کنید. اغلب آنها تبلیغات خود را در وب سایت شما درج می کنند که حرفه ای به نظر نمی رسد و تجربه کاربری وحشتناکی را ارائه می دهد.
همیشه بهتر است نام دامنه و هاست خود را خریداری کنید، بنابراین مالکیت کامل وب سایت خود را دارید. ببینید تفاوت بین نام دامنه و میزبانی وب چیست.
چگونه می توانم یک وب سایت مانند دیجی کالا راه اندازی کنم؟
بله، شما به راحتی می توانید با استفاده از افزونه ووکامرس برای وردپرس یک وب سایت مانند دیجی کالا ایجاد کنید. ما می توانیم در این راه به شما کمک کنیم و سایت آماده ایی را طراحی کردیم که دقیقا شبیه به دیجی کالاس که می توانیم آنرا برای هر مشتری شخصی سازی و بومی سازی کنیم.
آیا می توانم یک دامنه رایگان برای وب سایت خود دریافت کنم؟
بله، برخی از شرکتهای میزبانی وب اگر بخواهید با آنها وبسایتی راهاندازی کنید، دامنه رایگان ارائه میدهند.
اگر از کارشناسان سایت دیدگاه نیز بخواهید که یک وبسایت برای شما طراحی کنند و یکی از پلن های ما را انتخاب کنید یک دامنه رایگان هم به شما هدیه خواهیم داد.
می توانم یک وب سایت مانند فیس بوک ایجاد کنم؟
بله، شما کاملاً می توانید از وردپرس برای تبدیل وب سایت خود به یک شبکه اجتماعی استفاده کنید. ما یک راهنمای گام به گام در مورد نحوه ایجاد یک وب سایت مانند فیس بوک با استفاده از وردپرس داریم.
می شود یک وب سایت با یک تالار گفتگو / انجمن راه اندازی کنم؟
پاسخ دوباره بله است. شما می توانید از یکی از این افزونه های انجمن در وردپرس برای ساخت یک وب سایت با ویژگی های تابلوی بحث استفاده کنید.
تفاوت WordPress.com با WordPress.org چیست؟
وقتی در آموزش خود به وردپرس اشاره می کنیم، در مورد پلت فرم محبوب WordPress.org صحبت می کنیم. این نرم افزار منبع باز قدرتمندی است که همیشه درباره آن می شنوید.
WordPress.com یک سرویس میزبانی وبلاگ محدود است. آنها اخیراً پلت فرم خود را برای ارائه برنامه های وب سایت و تجارت الکترونیک با دامنه های سفارشی گسترش داده اند، اما در مقایسه با سایر خدمات میزبانی وردپرس بسیار گران تر هستند.
برای دانش بیشتر، نمودار مقایسه دقیق WordPress.com در مقابل WordPress.org را ببینید.
آیا دانستن علم کدنویسی در چگونگی ایجاد یک وب سایت ضروری است؟
خیر، ما طراحی انواع سایت ها مانند شرکتی، پزشکی، نمایشگاهی و …. را بدون کدنویسی و بدون داشتن هیچ علمی از برنامه نویسی به شما آموزش می دهیم.
من به طور تصادفی سایت خود را با WordPress.com یا سازنده وب سایت دیگری راه اندازی کردم، آیا می توانم تغییر دهم؟
بله، شما همیشه می توانید وب سایت خود را به وردپرس تغییر دهید. اغلب اوقات مبتدیان با استفاده از سازنده وب سایت اشتباه می کنند و سپس متوجه می شوند که آن پلتفرم ها تمام ویژگی های مورد نیاز خود را ندارند.
ما آموزش های مفصلی در مورد نحوه مهاجرت صحیح از سایر سازندگان وب سایت به وردپرس نوشته ایم. مهمترین بخش این است که مطمئن شوید پیوندهای دائمی (ساختار URL) شما به طور یکپارچه حرکت می کنند، بنابراین رتبه بندی SEO را از دست ندهید.
در اینجا آموزش های دقیق ما در مورد نحوه انتقال وب سایت خود به وردپرس آورده شده است:
- چگونگی انتقال صحیح ازcom به WordPress.org
- نحوه انتقال از بلاگر به وردپرس بدون از دست دادن رتبه
- چگونگی انتقال از Wix به وردپرس، مرحله به مرحله
- انتقال از Weebly به وردپرس (راهنمای مبتدیان)
- چگونه به راحتی از Medium به WordPress منتقل شویم
- روش انتقال صحیح از Squarespace به وردپرس
چگونه بازدید از سایت خود را افزایش دهم؟
اکنون که وبسایت جدید خود را ایجاد کردهاید، زمان آن رسیده است که حضور آنلاین خود را افزایش دهید و ترافیک بیشتری دریافت کنید.
ما یک راهنمای نهایی با بیش از 27 نکته کاربردی برای هدایت ترافیک به سایت جدید وردپرس شما ایجاد کرده ایم.
مهمترین توصیه ای که ما به صاحبان مشاغل کوچک می کنیم این است که فوراً شروع به ساخت لیست ایمیل کنید.
بازاریابی ایمیلی به شما این امکان را می دهد که پس از خروج از وب سایت شما با بازدیدکنندگان و مشتریان وب سایت در ارتباط باشید.
امیدواریم این راهنما به شما کمک کرده باشد که یاد بگیرید چگونه بدون استخدام طراح وب یا صرف هزینه بیش از حد یک وب سایت بسازید. همچنین ممکن است بخواهید آموزش ما در مورد چگونگی ایجاد یک آدرس ایمیل تجاری حرفه ای و مقایسه ما از بهترین خدمات تلفن تجاری برای مشاغل کوچک را ببینید.
امیدوارم از مقاله چگونگی ایجاد یک وب سایت بهره کافی را برده باشید.
اگر این مقاله را دوست داشتید، لطفا در صفحات اجتماعی خود برای دوستانتان به اشتراک بذارید. و به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید. شما همچنین می توانید ما را در توییتر و فیسبوک پیدا کنید و با ما همراه شوید.
20 پاسخ
بسیار عالی بود
بسیار عالی بود و پر محتواآقای دکتر دیدگاه
عالی بود ❤️🙂
ممنون
عالیییی بود خیلی ممنونم! 👌🏿♥💯
عالی بود ممنون
خیلی خیلی عالی بود ❤️
عالی بود ♥️
عالی و کامل بود
ممنون
بسیار عالی بود👏
سلامت باشید
بسیار عالی بود.همه نکات ریز به ریز و مفید توضیح داده شده بود و بر طبق واقعیت.ممنونم
ممنون از شما که وقت گذاشتید
خیلی خوب و کاربردی بود ، ممنون 👌🙏🏼🌹
عالی هستش
بسیار عالی و کاربردی بود
نکات ریز و مفهومی داشت
مچکرم از اینکه وقت گذاشتید
خیلی عالی بود واقعا ممنون.
خیلی برام مفید بود ممنونم ازتون
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بسیار آموزنده و مفید بود.